Aluhallen huren op maat


Aluhal huren

De aluminium hal, beter bekend als de aluhal, heeft een aluminium constructie. Deze hal is sterk, maar toch flexibel. Kortom de ideale tent om te huren voor bedrijfsfeesten, maar ook als werktent of EHBO-tent op uw evenement. De aluhal is in meerdere formaten leverbaar en oneindig verlengbaar. Daarnaast is er de mogelijkheid tot gebruik van deuren en ramen of open zijkanten. Op deze manier bieden wij een aluhal voor elke mogelijke gelegenheid en komen we samen tot de ideale grootte tegen een scherpe prijs. Bovendien is een aluhal goed en simpel te koppelen aan andere tenten, zodat elk evenement zijn unieke uitstraling krijgt!

Een aluhal geeft onderdak aan tientallen tot duizenden mensen. Kijk samen met het team van TenD tent verhuur wat het beste formaat aluhal voor jouw evenement is!

Over onze aluhallen

Veiligheid en kwaliteit vinden wij van TenD tent verhuur heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze aluhallen voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van de aluhallen zijn brandwerend en hebben een M2- zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden treffen wij de juiste maatregelen, zoals het extra verstevigen van de haringen.

 • Breedte per aluminium hal:

  6, 8, 10, 12.5, 15, 20, 25

 • Lengte per aluminium hal:

  Verlengbaar per 5m

 • Kleuren van onze Aluminium hallen

  Wit, Zwart, Transparant

 • Perfect geschikt voor elke situatie

  Bedrijfsfeesten, Werktent of EHBO en nog veel meer…


Neem contact op

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD tent verhuur heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
Tend Tentenverhuur is actief in:
 • Landelijk
 • Zuid-Holland
 • Noord-Holland
 • Utrecht

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via info@tendverhuur.nl. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

Tend tent verhuur is actief door het volledige land:

 

Ik wil een offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.