Festivaltent huren


Stretchtent huren voor festival

Wanneer je een festival organiseert krijg je al gauw te maken met een fesivaltent. TenD tentenverhuur is de verhuur partner die alle zorgen uit handen neemt. Door onze jarenlange ervaring en ruime assortiment hebben wij voor elk festival de perfecte stretchtenten. Naast het geven van advies monteert ons team de tenten op de door jou gewenste manier. Wij denken graag mee om van jouw festival een succes te maken!

De perfecte festival tent

Opzoek naar de perfecte festivaltent? Met de stretchtent kan je bijna het hele festivalterrein overkappen! Zo kan deze flextent onder andere worden ingezet als bartent, podiumtent en entree tent. Op deze pagina vertellen wij je alles over de stretchtent en waarom deze op bijna elk festivalterrein te zien is.

De mooiste podiumoverkapping voor je festival!

Flextent huren

De stretchtent ook wel flextent genoemd is een veel voorkomende tent in Nederland en heeft weinig extra aankleding nodig. De meeste van onze stretchtenten zijn zandkleurig. Maar we hebben ook andere kleuren zoals een witte stretchtent, zwarte stretchtent of rode stretchtent. De flextent kan op verschillende hoogte worden afgespannen en op deze manier helemaal per opdracht opmaat gemonteerd worden. Bij de stretchtent wordt vaak een vlondervloer gehuurd wat perfect aansluit bij de uitstraling van deze tent.

Afmetingen stretchtent

TenD tentenverhuur heeft verschillende maten flextenten in het assortiment. Zo heeft een kleine stretchtent een oppervlakte van 37,5 vierkante meter en een grote stretchtent meer dan 400 vierkante meter. Zo kunnen onze stretchtenten ruimte bieden voor enkele tientallen tot meer dan duizend bezoekers. Alle maten van de stretchtent kan je vinden op deze pagina. Daarnaast is het mogelijk om al onze stretchtenten te kopellen. Op deze manier kunnen wij elke locatie overkappen.

podiumtent huren

Vaak worden onze stretchtenten gebruikt om podia te overkappen. Omdat de stretchtent op veel verschillende manieren af te spannen is, kan deze tent op de door jou gewenste manier worden afgespannen. Zo wordt je podium een eyecatcher! En dit op een betaalbare wijze.

De mooiste festivaltenten huren bij TenD tentenverhuur

Bar tent

Onze stretchtenten zijn zeer geschikt om in te zetten als bar tent. De stretchtent, vaak festibar genoemd, hebben wij in de afmeting 6x10, 6x15 en 6x20 meter. Mocht je andere afmetingen willen? Kijk dan op de stretchtent huren pagina!

Entree tent

Om je bezoekers te ontvangen, is de entree tent een goede optie! Op grote festivals komen er veel mensen tegelijkertijd binnen. Voor een gestroomlijnde entree, zien wij vaak dat deze overkapt wordt. Onze stretchtent is hier een zeer goede keuze voor!

Vip dek

Om de VIP-bezoekers de perfecte ervaring te geven, kan de stretchtent perfect worden ingezet. Deze stretchtent kan gebouwd worden op een layher podium om je bezoekers een goed uitzicht en de ultieme ervaring te geven.

Altijd persoonlijk Advies

Bij TenD tentenverhuur wordt je altijd persoonlijke geholpen. Wij Joey en Max hebben een klein team waar wij al jaren mee samenwerken. Bij de offerte aanvraag krijg je contact met een van ons twee. Zo hebben wij altijd persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Daarnaast zijn wij zelf bijna altijd bij het opbouwen van de tent. Door deze werkwijze zijn wij betrokken bij het gehele proces van A tot Z.

De mooiste podiumtenten huren bij TenD tentenverhuur

De voordelen van een stretchtent huren!

Aan het twijfelen welke tent geschikt is voor jouw evenement? Wij vertellen je graag waarom de stretchtent een top keuze is! De stretchtent is in de afgelopen jaren een van de meest gehuurde tenten in Nederland geworden. Benieuwd naar de huurprijs van een stretchtent? Vraag nu een offerte aan. Of laat je informeren door ons.

Het uiterlijk!

Het eerste voordeel van de stretchtent zijn de uiterlijke eigenschappen. Op elke festival is deze overkapping namelijk een echte eyecatcher! Het uiterlijk van deze overkapping past bijna op elke locatie en heeft daarnaast weinig aankleding nodig. Hang prikverlichting in de tent en creëer een magische uitstraling!

De hoogte is naar wens aan te passen

Zoals de naam al laat klinken, is de stretchtent een flexible tent. De zijhoogte van de flextent kan variëren van strak op de grond tot 3,5 meter. Daarnaast kan de stretchtent over oppervlaktes met een hoogteverschil gebouwd worden, zoals een podium. Indien er minder weer verwacht is of je een kant dicht wil hebben? Dan kan de stretchtent zeer gemakkelijk naar beneden worden afgespannen, om op deze manier een wand te creëren.

De kleur

De standaardkleur van de stretchtent is zandkleurig. Dit geeft een natuurlijke uitstraling! Mocht je op zoek zijn naar andere kleuren? Wij hebben meerdere kleuren in ons assortiment. Vraag ons naar de mogelijkheden!

gekoppelde stretchtent huren

Een groot voordeel van onze stretchtenten is de mogelijkheid om deze aan elkaar te koppelen. Dit doen wij doormiddel van een regengoot om de tenten tot één geheel te maken. Op deze manier kan elke gewenste oppervlakte overkapt worden.

Stretchtent huren in Rotterdam

Voldoet aan alle veiligheidseisen

Onze stretchtenten voldoen aan alle veiligheidseisen (ENS 13782). Daarnaast zijn onze medewerkers VCA gecertificeerd en heeft het tentdoek een brandwerend m2 certificaat.

Waterdicht

Het laatste voordeel van de stretchtent is dat het 3 laags doek waterdicht is. Onze stretchtenten kunnen daarnaast tegen flinke windsnelheden. Dankzij dit stevige tentdoek kan de stretchtent bijna alle weeromstandigheden aan.

Tentvloeren

Tentvloeren worden vaak gebruikt op festivalterreinen. De meest gebruikte tentvloer voor de stretchtent is de vlondervloer. Deze vlonders bestaat uit delen van 0,5x5 meter en kunnen in verband gelegd worden. Wij bieden de optie om de vlonders zelf te leggen of door de organisatie te laten leggen.

Een andere festivaltent huren?

Naast de Stretchtent hebben wij ook nog de aluhal en pagodetent. Dit zijn twee vaak gehuurde tenten op festivals. Zo wordt de aluhal ingezet als lockertent, podiumtent, crew-tent of ehbo-tent. De pagodetent wordt vaak gebruikt als bar of entree tent.

Neem contact op

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Wassenaar
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Zuid Holland
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via info@tendverhuur.nl. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.


Tend is vooral actief in de volgende steden:

 

Ik wil een offerte aanvragen

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.