De perfecte feesttent


Een feesttent huren?

Tend Tentenverhuur heeft verschillende feesttenten in het assortiment om van elke evenementen een succes te maken! De feesttenten die wij verhuren zijn van enkele tientallen vierkante meters tot meer dan duizend vierkante meter te huren. Zo worden onze tenten ingezet bij kleine tuinfeesten tot festivals met meer dan 10.000 man.

de aluhal huren als feesttent

De aluhal kan perfect worden ingezet als feesttent. Omdat deze tenthal modulair gebouwd wordt, kan de perfecte afmeting op bijna elke locatie gerealiseerd worden. Een groot voordeel van de aluhal is dat er verlichting gemonteerd kan worden in de dakconstructie. Daarnaast heeft de aluhal een vrije overspanning. Wat wil zeggen dat er geen palen in het midden staan. De aluhal wordt vaak ingezet op bruiloften, festivals en andere grote evenementen.

transparante aluhal op festival

De stretchtent huren als feesttent

De stretchtent wordt steeds vaker gebruikt om bezoekers van feesten te droge overkapping te bieden. Door haar mooie uitstraling is er weinig extra aankleding nodig. Daarnaast kan de stretchtent op vele verschillende manieren afgespannen worden. Zo kan deze tent op maat gemonteerd worden, naar wens van de opdrachtgever. De stretchtent is een vaak geziene bruiloft tent, festivaltent en kan de stretchtent perfect terrassen overkappen!

podium tent bij neighbours festival in noordwijk

De pagodetent huren als feesttent

Tot slot hebben wij de pagodetent. Deze tent heeft net als de aluhal een aluminium constructie. Deze tent met haar unieke puntdak heeft een afmeting van 4x4 meter of 5x5 meter en is perfect om in te zetten als kleine feesttent. Zo wordt deze tent vaak gezien op tuinfeesten of festivals.

De pagodetent of kleine tent huren bij TenD tenten verhuur

Een grote feesttent huren?

De aluhal en stretchtent zijn ook in te zetten als grote feesttent. Deze twee tenten kunnen gemakkelijk een oppervlakte van enkele honderden vierkante meters tot meerdere duizenden vierkante meters. Om zo voor de grotere evenementen de perfecte overkapping te bieden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Klik hier voor een offerte!

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Wassenaar
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Zuid Holland
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via info@tendverhuur.nl. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.


Tend is vooral actief in de volgende steden:

 

Ik wil een offerte aanvragen

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.