Tent huren voor Bruiloften


Bruiloften

Jullie dag is aangebroken. Alles moet tiptop zijn en dan wil je niet hoeven nadenken of jouw gasten goed ontvangen worden en een plek hebben om samen jullie feest te vieren. Met TenD tentenverhuur zorgen wij ervoor dat het qua bruiloftstent tot in de puntjes geregeld is zodat daar geen stress over is.
Bij TenD tentenverhuur hebben we verschillende soorten tenten, elk perfect voor de bruiloft die jullie voor ogen hebben. wij staan voor je klaar en helpen jullie dag onvergetelijk te maken.
Bij TenD tent verhuur hebben we verschillende soorten tenten, elk perfect voor de bruiloft die jullie voor ogen hebben, of het nou de dienst is of de receptie,

Bruiloft tent huren

Onze tenten worden vaak ingezet als bruiloft tent. Zo worden onze aluhal en stretchtent vaak ingezet om de dienst is of de receptie te overkapping. Maar deze tenten worden ook vaak ingezet om in te dineren of het feest in te geven. Voor een kleinere tent voor 50 gasten tot een grote tent voor honderden gasten ben je bij ons op het juiste adres!

Aluhallen

Door de veelzijdigheid in lengte en breedte is het mogelijk je dienst buiten te houden voor enkele tientallen tot honderden mensen die geen moment hoeven te vrezen voor slecht weer. De aluhal kan je namelijk ook huren met heaters om zo het klimaat in de tent te controleren. De aluhal kan je huren met een transparant dak, waardoor je een unieke sfeer creëert. Maar er zijn nog talloze andere accessoires die je bij deze tent kan huren.

Pagodetent

Zet je Pagodetent voor de ingang van je aluhal om een chique entree te creëren of zet ze los neer om het geheel net dat speciale tintje mee te geven. Met deze tent kan je de perfect festival bruiloft creëren. De pagodetent hebben wij in de afmeting 4x4 en 5x5.

Stretchtent

Tijdens de receptie een wat informelere sfeer creëren? Dan zijn de stretchtenten ideaal, zet er een paar loungebanken neer en laat je gasten genieten van de mooie avond onder een tent die met de juiste aankleding veranderd in een stukje magie. Deze bedouin tent kan op verschillende hoogtes worden gemonteerd. Dit kan jij, als opdrachtgever, aangeven. Op deze manier leveren wij onze stretchtent per opdracht op maat. Onze flextenten leveren wij standaard in zandkleur. Mocht je een andere kleur willen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

transparante tenten

Trouw je in een mooie buiten locaties, maar bang voor de minder goede weersomstandigheden? Met onze transparante hallen, bieden wij je de mogelijkheid om je gasten droog te ontvangen. Zo hoef jij je niet zorgen te maken om het weer en gaat de omgeving hier niet ten koste van. Daarnaast komt er een natuurlijke licht in de tent en hoeft deze overdag niet verlicht te worden. Kortom, de perfect bruiloft tent!

booghal

De booghal, bekend om haar gebogen dak, heeft net als de aluhal een stalen constructie. Deze tent hebben wij in verschillende afmetingen en kan bijna op elke locatie geleverd worden. Daarnaast kan deze tent geleverd wordt met een transparant dak of met harde wanden.

Neem contact opVraag een offerte aan

"Voor ons huwelijk hebben wij bij TenD een stretchtent gehuurd. Max en Joey hebben waren zeer persoonlijk en hebben er mede voor gezorgd dat ons huwelijk perfect was!"
W. Peters, Dordrecht
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Landelijk
  • Zuid-Holland
  • Noord-Holland
  • Utrecht

 
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via info@tendverhuur.nl. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

Tend tent verhuur is actief door het volledige land:

 

Ik wil een offerte aanvragen

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.