Tent huren voor Bruiloften


Bruiloften

Jullie dag is aangebroken. Alles moet tip top zijn en dan wil je niet hoeven nadenken of jouw gasten goed ontvangen worden en een plek hebben om samen jullie feest te vieren. Met TenD tent verhuur zorgen wij ervoor dat het qua bruiloftstent tot in de puntjes geregeld is zodat daar geen stress over is.

Bij TenD tent verhuur hebben we verschillende soorten tenten, elk perfect voor de bruiloft die jullie voor ogen hebben, of het nou de dienst is of de receptie, wij staan voor je klaar en helpen jullie dag onvergetelijk te maken.

Aluhallen

Door de veelzijdigheid in lengte en breedte is het mogelijk je dienst buiten te houden voor honderd tot duizenden mensen en geen moment hoeft te vrezen voor slecht weer. De aluhal kan je huren met een transparant dak, waardoor je een unieke sfeer creëert.

Pagodetent

Zet je Pagodetent voor de ingang van je aluhal om een chique entree te creëren of zet ze los neer om het geheel net dat speciale tintje mee te geven.

Stretchtent

Tijdens de receptie een wat informelere sfeer creëren? Dan zijn de stretchtenten ideaal, zet er een paar loungebanken neer en laat je gasten genieten van de mooie avond onder een tent die met de juiste aankleding veranderd in een stukje magie.

Neem contact opVraag een offerte aan

"Voor ons huwelijk hebben wij bij TenD een stretchtent gehuurd. Max en Joey hebben waren zeer persoonlijk en hebben er mede voor gezorgd dat ons huwelijk perfect was!"
W. Peters, Dordrecht
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Landelijk
  • Zuid-Holland
  • Noord-Holland
  • Utrecht

"Fantastisch service! En hele mooie tenten."
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Landelijk
  • Zuid-Holland
  • Noord-Holland
  • Utrecht

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via info@tendverhuur.nl. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

Tend tent verhuur is actief door het volledige land: