Tent huren voor Bruiloften


Bruiloft tent

Gaan jullie trouwen? Wat gaaf! Daar hoort een geweldige dag bij om nooit te vergeten, want trouwen is niet zo maar wat. Je geeft commitment af aan je partner. Alles dient van tevoren tiptop geregeld te zijn, zodat jullie tijdens de dag zelf alleen maar kunnen genieten. Wat komt daar allemaal bij kijken? Natuurlijk een gave bruiloft tent! Gelukkig is Tend tentenverhuur daar gespecialiseerd in. Wij helpen je graag aan je perfecte bruiloft tent.

Soorten tenten bruiloft

De tenten van TenD zijn elk een parel voor het oog. Tenten dienen niet alleen functioneel te zijn, maar moeten tegenwoordig ook uitstraling hebben. Dat maakt het feestje compleet. De tenten van TenD worden vaak ingezet als bruiloft tent. Ook hierin zijn verschillende doeleinden te onderscheiden, zoals voor het dineren of juist voor het feesten zelf. De aluhal en de stretchtent zijn de twee tenten die vaak worden gebruikt als tent bij het huwelijk, bijvoorbeeld voor de dienst of als overkapping. TenD tentenverhuur is de leverancier voor een kleinere tent van 50 gasten tot een enorme tent voor meer dan honderd gasten. Bij ons ben jij voor trouwtenten op het juiste adres. Lees hieronder de verschillende soorten bruiloft tenten die wij aanbieden!

ALUHALLEN huren als bruiloft tent

De aluhal is de meest gebruikte tentconstructie wereldwijd. Daarom is het goed mogelijk dat jij de voorkeur geeft aan de aluhal als bruiloft tent. De aluhal is zo flexibel in lengte en breedte dat een trouwdienst buiten organiseren geen probleem is, ongeacht de weersomstandigheden. De capaciteit varieert van tientallen tot honderden mensen. De aluhal kan je namelijk ook huren met heaters om zo het klimaat in de tent te controleren. De aluhal kan je huren met een transparant dak, waardoor je een unieke sfeer creëert. Maar er zijn nog talloze andere accessoires die je bij deze tent kan huren. Dit maakt de aluhal een unieke, fijne tent om te huren als bruiloft tent.

PAGODETENT huren als bruiloft tent

Zet je Pagodetent voor de ingang van je aluhal om een chique entree te creëren of zet ze los neer om het geheel net dat speciale tintje mee te geven. Met deze tent kan je de perfect festival bruiloft creëren. De pagodetent hebben wij in de afmeting 4x4 en 5x5. Een pagodetent is uniek voor elk evenement.

Stretchtent huren als bruiloft tent

Een informele sfeer creëren kan natuurlijk ook. Tijdens de receptie een wat informele sfeer creëren? Dan zijn de stretchtenten ideaal, zet er een paar loungebanken neer en laat je gasten genieten van de mooie avond onder een tent die met de juiste aankleding veranderd in een stukje magie. Deze bedouin tent kan op verschillende hoogtes worden gemonteerd. Dit kan jij, als opdrachtgever, aangeven. Op deze manier leveren wij onze stretchtent per opdracht op maat. Onze flextenten leveren wij standaard in zandkleur. Mocht je een andere kleur willen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Met een stretchtent heb jij de ideale bruiloft tent die past bij jouw huwelijk!

TRANSPARANTE TENTEN huren als bruiloft tent

Zijn jullie van plan te trouwen in een mooie buitenlocatie, maar bang voor slechte weersomstandigheden? Met onze transparante hallen, bieden wij je de mogelijkheid om je gasten droog te ontvangen. Zo hoef jij je niet zorgen te maken om het weer en gaat de omgeving hier niet ten koste van. Daarnaast komt er een natuurlijke licht in de tent en hoeft deze overdag niet verlicht te worden. Kortom, de perfect bruiloft tent!

BOOGHAL huren als bruiloft tent

De booghal, bekend om haar gebogen dak, heeft net als de aluhal een stalen constructie. De booghal is sterk, maar toch flexibel. Deze tent hebben wij in verschillende afmetingen en kan bijna op elke locatie geleverd worden. Daarnaast kan deze tent geleverd wordt met een transparant dak of met harde wanden. Ook de booghallen zijn ideale tenten om in te trouwen. Genoeg keus, de keus is aan jullie. Wij beleven jullie de perfecte dag door het aanleveren van de beste trouwtent!

Trouwtent huren

Jullie perfecte trouwdag is aangebroken, waar jullie al maanden naartoe streven. Alles moet tiptop geregeld zijn en dan wil je niet hoeven nadenken of jouw gasten goed ontvangen worden en een plek hebben om samen jullie feest te vieren. Heb je wel eens van TenD Verhuur gehoord? Met TenD tentenverhuur zorgen wij ervoor dat het het feest op het gebied van de bruiloft tent tot in de puntjes geregeld. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over de tent. Een trouwtent huren bij TenD, dat betekent een zorgeloze dag.

Bruiloft tent huren bij TenD

Bij TenD tentenverhuur hebben we verschillende soorten tenten, elk perfect voor de bruiloft die jullie voor ogen hebben. De tenten variëren van klein naar groot en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Wij staan voor je klaar en helpen jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bel ons gerust op, dan sparren wij samen voor de ideale tent!

Neem contact opVraag een offerte aan

"Voor ons huwelijk hebben wij bij TenD een stretchtent gehuurd. Max en Joey hebben waren zeer persoonlijk en hebben er mede voor gezorgd dat ons huwelijk perfect was!"
W. Peters, Dordrecht
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Landelijk
  • Zuid-Holland
  • Noord-Holland
  • Utrecht

 
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via info@tendverhuur.nl. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

Tend tent verhuur is actief door het volledige land:

 

Ik wil een offerte aanvragen

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.