Tent huren voor festivals & strandfeesten


Festivals & strandfeesten

Onbezorgd en droog op een festival of strandfeest staan? Vanwege het Nederlandse weer, zijn tenten al snel een uitkomst om je feestgangers droge voeten en een fantastisch evenement te garanderen. Voor festivals en strandfeesten kunnen verschillende tenten ingezet worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een podiumtent, bar tent, kassatent, crewtent, EHBO-tent, entree tent of garderobetent.

Alle tenten kunnen worden voorzien van vloeren.

Aluhallen

De aluhal is perfect voor uw festival of strandfeest. De aluhal kan veel mensen onderdak bieden tijdens jouw evenement. Naast dat de aluhal in verschillende breedtes leverbaar, kan de lengte van deze tent ook oneindig vaak per vijf meter verlengd worden. Ook kan de aluhal als EHBO-tent dienen.

Pagodetent

Door de afmetingen van de pagodetent, kan deze tent makkelijk gebruikt worden als bartent, kassatent en of entree tent.

Strechtent

Een ongedwongen en ontspannen sfeer creëren? Dan is de strechtent de tent die je nodig hebt voor jouw evenement! Door zijn unieke stijl, kleuren en zijn verschillende maten, is de strechtent voor elk evenement geschikt!

Neem contact opVraag een offerte aan

“Jong bedrijf met jongens die kennis van zaken hebben. Ik ben zeer tevreden over de diensten zie zij geleverd hebben met de pagode en de 10 x 30 meter tent. Op het laatste moment gevraagd of de tenten een uur eerder klaar konden zijn en dit was geen probleem. Kortom een zeer professioneel en flexibel bedrijf.”
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Landelijk
  • Zuid-Holland
  • Noord-Holland
  • Utrecht

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via info@tendverhuur.nl. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

Tend tent verhuur is actief door het volledige land: