Privéfeesten


Privéfeesten

Er is altijd wel een reden voor een feest, dit kan verschillen van verjaardagsfeesten tot jubileumfeesten.

De perfecte ‘partytent’ mag dan niet ontbreken, die het mogelijk maakt jouw vrienden en familie een warm en droog onderdak te bieden. Deze tenten, pagode en stretchtenten, kunnen wij leveren met eventueel vloeren, meubilair tot zelfs muziek.

Wij bouwen voor jou je ideale tent, jij bouwt het feest met je vrienden en familie. Door onze expertise kunnen wij altijd de juiste tent kiezen voor jouw wens.

Aluhal

Het mooie van de aluhal is dat hij beschikbaar is in 7 verschillende breedte’s en verlengbaar per 5 meter, op deze manier heb je altijd het juiste formaat.

Pagodetent

De Pagodetent geeft met zijn unieke punt een sjieke uitstraling aan je evenement, dit maakt hem perfect geschikt voor benefietavonden of gala’s.

Stretchtent

De stretch tent is in 100 en één manieren te spannen waardoor je voor die unieke look kan gaan die jouw evenement nodig heeft.

Neem contact op

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD tent verhuur heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Landelijk
  • Zuid-Holland
  • Noord-Holland
  • Utrecht

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via info@tendverhuur.nl. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

Tend tent verhuur is actief door het volledige land:

 

Ik wil een offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.