Een jong dynamisch team met veel praktijkervaring.
Tenten en meer bij TenD tent verhuur

Wat je ook organiseert, wij zorgen voor de juiste tent op het juiste moment. Aluhallen of partytenten, pagodes of stretchtenten … Wit, zwart of transparant … Je kunt kiezen uit alle soorten en maten om kou en regen buiten te houden. Lees hier meer over al onze tenten.

Werkwijze van TenD tent verhuur

Maar een evenement bestaat uit meer dan de overkapping alleen. Wij denken mee voor een oplossing op maat. Van tent en meubilair tot installaties en aankleding. Van advies en opbouw tot begeleiding en afbouw. En altijd kiezen wij voor kwaliteit: voor onze eigen materialen en in de keuze van de partners met wie wij samenwerken. Wij zijn vooral actief in Den Haag, Wassenaar & Scheveningen.

Tend Tentverhuur

TenD tent verhuur is jong en energiek, met veel praktijkervaring in tentoplossingen. Opgeleid in de verhuur voor strandfeesten en festivals bieden wij voor veel meer evenementen een tentoverkapping: sport of spel, bedrijfsuitje of tentoonstelling, huwelijksfeest of surprise party. Wij hebben de perfecte tent voor jouw evenement!

Wij zijn Joey en Max, professioneel en sociaal. Met ons heb je altijd persoonlijk contact. Wij zijn een klein en flexibel team, voor grote evenementen schakelen wij de mankracht in die dan nodig is. Klein of groot en alles er tussenin: op ons kun je rekenen! Met de gedrevenheid om jouw evenement tot een succes te maken met de beste tent.

Ik wil graag contact


De kracht van TenD tent verhuur

  • Tenten en meer
  • Maatwerk, van klein tot groot
  • 24/7 bereikbaar
  • Snelle actie, flexibele aanpak
  • Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

Tend Tentenverhuur is actief in:

  • Landelijk
  • Zuid Holland
  • Noord Holland
  • Utrecht
 

‘Succesvolle evenementen en de lovende woorden van enthousiaste klanten. Daar doen we het voor.’

 
 

T-en-D

Wij zijn Joey Tetelepta en Max Dito. Samen vormen wij TenD Tentverhuur. In onze recente jaren in de strandhoreca kregen wij steeds meer te maken met de opbouw en aankleding van partytenten om evenementen de droge, koele of warme ruimte te geven die gasten nodig hadden.

Inmiddels zijn wij zelf actief met de verhuur van tenten en meer. Wij richten wij ons vooral op de regio Den Haag, Wassenaar en Scheveningen. Het fysieke werk in de buitenlucht, de vrijheid om creatief mee te denken en de positieve energie van succesvolle evenementen en enthousiaste klanten zijn onze drijfveren. Wij zijn je graag van dienst met de verhuur van tenten en meer. Met gedrevenheid en grote betrokkenheid.


 
 

Meer weten?

 

Tend tent verhuur is actief door het volledige land: