Een jong dynamisch team met veel praktijkervaring.
Tenten en meer bij TenD tent verhuur

Wat je ook organiseert, wij zorgen voor de juiste tent op het juiste moment. Aluhallen of partytenten, pagodes of stretchtenten … Wit, zwart of transparant … Je kunt kiezen uit alle soorten en maten om kou en regen buiten te houden. Lees hier meer over al onze tenten.

Werkwijze van TenD tent verhuur

Maar een evenement bestaat uit meer dan de overkapping alleen. Wij denken mee voor een oplossing op maat. Van tent en meubilair tot installaties en aankleding. Van advies en opbouw tot begeleiding en afbouw. En altijd kiezen wij voor kwaliteit: voor onze eigen materialen en in de keuze van de partners met wie wij samenwerken. Wij zijn actief door het hele land.

Tend Tentverhuur

TenD tentverhuur is een jong en energiek bedrijf, met veel praktijkervaring in tentoplossingen. Na zelf lang in de evenementen branche gewerkt te hebben. Is er veel ervaring opgedaan in de organisatie ervan. Daarom bieden wij veel meer dan alleen tentoverkappingen. Wij hebben de perfecte tent voor jouw evenement!

Wij zijn Joey en Max, professioneel en sociaal. Met ons heb je altijd persoonlijk contact en vaak zijn wij zelf bij de opbouw van de tenten met de gedrevenheid om jouw evenement tot een succes te maken met de beste tent.

Ik wil graag contact


De kracht van TenD tent verhuur

  • Persoonlijk advies
  • Vrijwel direct leverbaar
  • De prijs is inclusief opbouw/ afbouw
  • Onze tenten voldoen aan alle veiligheidsnormen
  • Meer dan 5000m2 direct beschikbaar op voorraad

Tend Tentenverhuur is actief in:

  • Landelijk
  • Zuid Holland
  • Noord Holland
  • Utrecht
 

‘Succesvolle evenementen en de lovende woorden van enthousiaste klanten. Daar doen we het voor.’

 
 

T-en-D

Wij zijn Joey Tetelepta en Max Dito. Samen vormen wij TenD Tentverhuur. In onze recente jaren in de strandhoreca kregen wij steeds meer te maken met de opbouw en aankleding van partytenten om evenementen de droge, koele of warme ruimte te geven die gasten nodig hadden.

Inmiddels zijn wij sinds 2016 zelf actief met de verhuur van tenten en meer. Dit doen wij door het hele land. Het fysieke werk in de buitenlucht, de vrijheid om creatief mee te denken en de positieve energie van succesvolle evenementen en enthousiaste klanten zijn onze drijfveren. Wij zijn je graag van dienst met de verhuur van tenten en meer. Met gedrevenheid en grote betrokkenheid.


 
 

Meer weten?

 

Tend tent verhuur is actief door het volledige land:

aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest