paviljoentent huren


Paviljoentent huren bij TenD

De paviljoentent is de luxe uitvoering van de aluhal. Deze tent wordt vaak gebruikt als vip-tent en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kan de paviljoentent geleverd worden met harde wanden en deuren. Daarnaast kunnen wij een waterpas cassettevloer plaatsen in de tent.

U kunt naast de harde wanden en deuren ook een transparant dak huren bij de paviljoentent. Dit geeft natuurlijke lichtinval en geeft je gasten het gevoel dat ze buiten staan. Wil je meer informatie over het huren van een paviljoentent? Vraag een offerte aan.

Paviljoentent huren & veiligheid

Veiligheid en kwaliteit vinden wij van TenD tent verhuur heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze paviljoententen voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van de paviljoententen zijn brandwerend en hebben een M2- zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden treffen wij de juiste maatregelen, zoals het extra verstevigen van de tent doormiddel van haringen.

TUV certificaat TenD tentenverhuur Tentboek certificaat TenD tentenverhuur Brandwerend certificaat van TenD tentenverhuur
  • Breedte:

    5, 8, 10, 15, 20, 25 meter

  • Lengte:

    Verlengbaar met segmenten van 2,5 en 5 meter

  • Kleuren

    Wit, Zwart, Transparant


Neem contact
‘Voor ons evenement hebben wij de paviljoentent ingezet voor onze Vip gasten. Zeker een aanrader!’
Jeroen van den Berg, Leiden
 
 

Ik wil een offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.