Bekijk onze Projecten


Wijn Festival Rypp

In de lente van 2018 mocht TenD Tent verhuur verschillende tenten opbouwen voor Wijn Festival Rypp in Het Park in Rotterdam. Drie dagen lang stonden onze strechtenten en pagodetenten uit in dit mooie park dichtbij de Euromast.

www.rypp-wijnfestival.nl

Neem contact op

Patagonia

Patagonia is een beachclub aan Zwarte pad in Scheveningen. Afgelopen zomerseizoenen hebben wij daar meerdere tenten mogen plaatsen voor verschillende evenementen.

Patagonia organiseert met name huwelijksfeesten, bedrijfsevenementen en diners. Voor Patagonia bouwen wij vaak een aluhal met witte en/of transparante zeilen. Het terras van Patagonia is vanaf 9 uur ’s ochtends open en wij zorgen ervoor dat alles op tijd klaar staat.

www.patagoniabeach.nl

Neem contact op

Naturel

Beachclub Naturel, ook wel de witte parel genoemd, is een van de laatste beachclubs aan het Zwarte Pad in Scheveningen. Al jaren bouwen wij in de zomer voor Naturel, met name aluhallen en pagodetenten. Aangezien de Nederlandse zomers wisselvallig kunnen zijn, heeft Naturel vaak last-minute een tent nodig.

Door onze flexibiliteit kunnen wij goed inspelen op dit soort situaties, waardoor bruiloften, recepties en andere gelegenheden niet in het water vallen. Ondanks haar afgelegen ligging, kunnen wij van TenD tent verhuur gemakkelijk de locatie bereiken door middel van onze Jeeps.

www.naturel.info

Neem contact op

WHOOSAH

WHOOSAH is een beachclub in Scheveningen en schakelt ons in op het moment dat er een dance feest gegeven gaat worden. De afgelopen zomers heeft WHOOSAH meerdere tenten bij ons gehuurd. Voor WHOOSAH bouwen wij aluhallen met transparante/zwarte/witte zeilen, plastic en glazen wanden. De pagodetenten worden gebruikt als garderobe en als entree tent.

www.whoosah.nl

Neem contact op

Habana

Tijdens het strandseizoen hebben wij meerdere aluhallen gebouwd voor beachclub Habana in Kijkduin. De aluhallen die wij bouwen zijn zowel wit als transparant. Wij bouwen niet alleen grote tenten maar ook kleinere aluhallen van 10×5 meter.

www.habana.nl

Neem contact op

voetbalclub VELO

Voetbalclub VELO in Wateringen heeft een tent bij ons gehuurd voor een VIP-paviljoen tijdens een voetbalwedstrijd. De voetbalclub had in deze aluhal een bar geplaatst. Tijdens de wedstrijd konden de VIPs in een mooie aluhal vertoeven.

www.velo.nl

Neem contact op

International School of The Hague

We hebben verschillende pagodetenten aan de International School of The Hague verhuurd. Deze tenten waren met vlondervloeren geleverd. De tenten werden op dezelfde dag op -en afgebouwd.

www.ishthehague.nl

Neem contact op

Zeeheldenfestival

Het Zeeheldenfestival is een jaarlijks terugkerend buurtfeest in Den Haag. Op het Prins Hendrikplein staan straattheater, muziek en kinderactiviteiten centraal. De door TenD tent verhuur geplaatste pagodetenten hadden elk zijn eigen functie: van restaurant tot bar.

www.zeeheldenfestival.nl/perm_site

Neem contact op

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Landelijk
  • Zuid-Holland
  • Noord-Holland
  • Utrecht

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via info@tendverhuur.nl. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

Tend tent verhuur is actief door het volledige land:

 

Ik wil een offerte aanvragen

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.