De perfecte bruiloft tent huren


Een stretchtent huren voor jullie bruiloft

Elkaar het ja-woord geven onder één van onze stretchtenten, terwijl het canvas uw gasten en u beschermt tegen een ongenodigde regenbui of de brandende zon, bij TenD kan het. Behalve de praktische aspecten dienen onze tenten ook als echte sfeermakers. Door de veelzijdige wijze van opbouw kan elk terrein omgetoverd worden tot een ware trouwlocatie. Het golvende doek geeft de ceremonie net dat beetje extra waar u later met genoegen op terug zult kijken. Ook voor een gezellig diner of een spetterend feest is de stretchtent door zijn knusse uiterlijk uitermate geschikt. Kortom; de perfecte overkapping voor jullie perfecte dag, een dag om nooit meer te vergeten.

De Stretchtent; één uit duizenden

Zoals hiervoor genoemd is de tent niet alleen de perfecte oplossing voor regenachtige dagen, maar biedt hij ook heerlijke verkoelingen op jullie midzomers bruiloft. Het dichtgewoven katoen zorgt voor schaduw, terwijl de open zijkanten een frisse bries niet in de weg staan. Doordat het doek gespannen wordt op mooie houten palen heeft het geheel een luchtige uitstraling. Dit allemaal zonder verlies van robuustheid, de stretchtent kan zogezegd wel tegen een stootje. Al deze praktische eigenschappen zijn natuurlijk fantastisch, maar het oog wil ook wat, en zeker op de belangrijkste dag van jullie leven. Ook op esthetisch vlak is onze stretchtent dan ook een echte uitblinker en tovert hij elke locatie om tot een waar trouwparadijs. De punten in het dakzeil geven een luxe uitstraling. Als hij op de juiste manier wordt opgezet, wat bij TenD natuurlijk voor zich spreekt, doet hij terugdenken aan de luxe verblijfplaatsen van nomadische koningen in het verleden. Dit is dan ook waar de originele structuur van de stretchtent zijn oorsprong vindt. De gewelfde bovenkant zorgt binnenin de tent voor een knus gevoel en zal jullie gasten meteen thuis laten voelen.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Bij TenD tentenverhuur kijken we graag naar wat er wel kan. De stretchtent is dan ook, in al zijn pracht, niet de enige vorm van overkapping die wij bieden. Zo hebben wij ook de wat grotere aluhal in ons assortiment, deze grotere broer van de stretchtent is een populaire keuze. Deze tenthal kunnen wij, net als de stretchtent, volledig op maat aan jullie wensen aanpassen. Een unicum van deze tent is de mogelijkheid tot het gebruik van transparante wanden. Jullie gasten zijn zo beschut tegen de krachten van moeder natuur, terwijl er geen afbreuk wordt gedaan aan het prachtige uitzicht. Een veel gekozen add-on is onze pagodetent. Ondanks dat deze tent te klein is voor jullie gehele evenement is het ideaal voor talloze doeleinden. Denk aan prachtige in-en uitgangen aan jullie aluhal, een overdekte speelplek voor de kids, een garderobe of extra ruimte voor de catering. Onze pagodetent is simpelweg ideaal.

All-in service van TenD

Het uit handen nemen van werk is iets wat wij graag doen bij TenD tentenverhuur. Door onze jarenlange ervaring hebben wij in de loop van tijd meerdere partnerschappen afgesloten met andere verhuurpartijen. Op deze manier kunnen wij de jou in contact brengen met het verhuurbedrijf dat aan jou wensen voldoet.

Contact ons voor informatie!

Benieuwd naar de huurprijs en een offerte ontvangen? Deze maken wij graag voor je! Dit doen wij geheel vrijblijvend om jullie zo de perfecte keuze te laten maken. Vul ons offerte-formulier zo volledig mogelijk in. Zo hebben wij alle informatie om een offerte op maat te maken. Zijn jullie aan het orienteren tussen verschillende tenten? Bel onze gerust! Wij denken graag met jullie mee en geven graag een persoonlijk advies. Voor een sterke service en hoge kwaliteit tenten, zijn jullie hier op het juiste adres!

Neem contact op

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Wassenaar
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Zuid Holland
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via info@tendverhuur.nl. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.


Tend is vooral actief in de volgende steden:

 

Ik wil een offerte aanvragen

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.