Stretchtenten huren


Stretchtenten huren voor op elke locatie

Als je op zoek bent naar een organisatie waarbij jij stretchtenten kan huren van hoge kwaliteit, ben je bij Tend Verhuur aan het juiste adres! De stretchtenten die wij verhuren, zoals de naam je doet vermoeden, zijn flexibele tenten. De stretchtenten van Tend Tentverhuur kunnen op honderden manieren worden opgezet, dus altijd een unieke opzet! Daarnaast kunnen er ook vloeren geplaatst worden in de stretchtenten! Om het plaatje helemaal af te maken, kan er ook verlichting bij geleverd worden. Kortom, wil je graag stretchtenten huren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Stretchtenten huren bij tend tentverhuur

Onze stretchtenten hebben een magische uitstraling, met opmerkelijk veel opzet mogelijkheden. De stretchtent verhuur van ons kan op vrijwel elke locatie door heel Nederland. Dankzij de flexibele stretchtent te verbinden kunnen wij zeer grote ruimtes bedekken. Zo kan een stretchtent op verschillende manieren worden ingezet. Dit maakt de stretchtent de ideale tent voor festivals, feesten, bedrijfsuitjes, of borrels, of als lounge plek. Hierom maken bedrijven en particulieren al jaren succesvol gebruik van onze stretchtent verhuur!

Over onze stretchtenten

Waarom stretchtenten huren bij Tend Tentverhuur? Dit leggen wij jou graag uit! Allereerst vinden wij veiligheid en kwaliteit heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze stretchtenten voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van de stretchtenten zijn brandwerend en hebben een M2-zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden nemen wij de juiste maatregelen, zoals het extra verstevigen van de haringen. Daarnaast leveren wij maatwerk, van klein tot groot. Wij beschikken over kleine en grote stretchtenten, hierdoor zijn onze tenten ideaal voor alle soorten gelegenheden. Ook bieden wij stretchtenten aan van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Kortom, een stretchtent huren, doe je bij TenD Tentverhuur!

 • Je kunt diverse maten stretchtenten huren:

  Onze assortiment aan verschillende maten stretchtenten is erg breed. Een grote of juist een kleine stretchtent, we hebben voor iedereen wel de juiste maat!

 • Maat Stretchtent 1

  10 x 5 meter

 • Maat Stretchtent 2

  10 x 10 meter

 • Maat Stretchtent 3

  10 x 15 meter

 • Maat Stretchtent 4

  10 x 20 meter

 • Maat Stretchtent 5

  5 x 7,5 meter

 • Maat Stretchtent 6

  10 x 7,5 meter

 • Kleuren Stretchtenten:

  Zand (Andere kleuren en maten opvraagbaar)

 • Onze stretchtenten zijn perfect geschikt voor elke situatie

  Passend voor elke gelegenheid! Denk aan festivals, verjaardagen, bruiloften en nog veel meer…


Neem contact op


‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD tent verhuur heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest.’
Tend Tentenverhuur is actief in:
 • Landelijk
 • Zuid-Holland
 • Noord-Holland
 • Utrecht
Stretchtenten huren voor de meest gave feesten
stretchtenten huren voor op elke locatie
stretchtenten huren, ideaal voor strandfeesten
stretchtent huren bij Tend Verhuur voor bijzondere feesten

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via info@tendverhuur.nl. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

Tend tent verhuur is actief door het volledige land: