Octoroof 18x18 meter huren


De perfecte aluhal voor jullie droom feest

De alutent huren bij TenD tentenverhuur in Den Haag

Octoroof 18x18 meter huren

De Octoroof van 18x18 meter is de grootste stretchtent in ons assortiment. Deze bedoeienentent of flextent is een echte eyecatcher. Deze tent is de afgelopen jaren een van de populairste evenementen tent van Nederland geworden.

Waar kan ik de 18x18 stretchtent voor gebruiken?

De stretchtent van 18x18 meter is ideaal als grote evenementen tent of te gebruiken als bruiloftstent, feesttent of circustent . Vaak is deze tent te zien op bruiloften, festivals en tuinfeesten
De Octoroof is helaas niet te koppelen met andere stretchtenten. Met het juiste verlichtingsplan en passende inrichting zijn stretchtenten ongetwijfeld de meest sfeervolle tenten voor elk evenement.

Stretchtent 18x18 huren bij tend tentenverhuur

Bij Tend tentenverhuur huur je een 18x18 stretchtent van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Benieuwd naar de huurprijs van een stretchtent? Vraag nu een offerte aan, deze maken we kosteloos op maat.

Stretchtent 18x18 meter en veiligheid

Waarom een 18x18 stretchtent huren bij Tend tentenverhuur? Dit leggen wij jou graag uit! Allereerst vinden wij veiligheid en kwaliteit heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze stretchtenten voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van de stretchtenten zijn brandwerend en hebben een M2-zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden nemen wij de juiste maatregelen, zoals de tent extra verankeren met haringen. Daarnaast leveren wij maatwerk, van klein tot groot. Wij beschikken over kleine en grote stretchtenten, hierdoor zijn onze tenten ideaal voor alle soorten gelegenheden.

Tentboek certificaat TenD tentenverhuur TUV certificaat TenD tentenverhuur Brandwerend certificaat van TenD tentenverhuur

Afmeting stretchtent

 • Breedte stretchtent

  18 meter

 • Lengte

  18 meter

 • Koppelbaar

  Niet koppelbaar met andere stretchtenten

 • Kleuren van onze stretchtenten

  Zand, andere kleuren opvraagbaar.


Neem contact op

"Als trouw locatie huren wij vaak tenten bij TenD tentenverhuur. De Joey en max staan altijd klaar voor ons" R. Verbaan, Rotterdam
Tend Tentenverhuur is actief in:
 • Landelijk
 • Zuid-Holland
 • Noord-Holland
 • Utrecht
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected] Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

Tend tent verhuur is actief door het volledige land: