Stretchtent 10x15 meter huren


De perfecte aluhal voor jullie droom feest

De alutent huren bij TenD tentenverhuur in Den Haag

Stretchtent 10x15 meter huren

De stretchtent van 10x15 meter is in het assortiment van TenD tentenverhuur een van de kleinere flextenten. De nomadentent of bedouintent geeft aan ieder evenement een sfeervolle uitstralingen is de afgelopen jaren een van de populairste evenementen tenten van Nederland geworden.

Waar kan ik de 10x15 stretchtent voor gebruiken?

Op evenementen is de stretchtent van 10x15 meter ideaal als grote evenementen tent en te gebruiken als bruiloft tent, podiumoverkapping of feesttent. Deze tent is vaak te zien op bruiloften, festivals en tuinfeesten.Door deze stretchtenten aan elkaar te koppelen kan je iedere denkbare oppervlakte overkappen. Met een passende inrichting en sfeervolle verlichting zijn stretchtenten ongetwijfeld de meest stijlvolle tenten voor elk evenement.

Stretchtent 10x15 huren bij Tendverhuur

Bij Tendverhuur huur je een 10x15 stretchtent van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Benieuwd naar de huurprijs van een stretchtent? Vraag nu een offerte aan, deze maken we kosteloos op maat.

Stretchtent 10x15 meter en veiligheid

Waarom een 10x15 stretchtent huren bij Tend Tentverhuur? Dit leggen wij jou graag uit! Allereerst vinden wij veiligheid en kwaliteit heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze stretchtenten voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van de stretchtenten zijn brandwerend en hebben een M2-zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden nemen wij de juiste maatregelen, zoals de tent extra verankeren met haringen. Daarnaast leveren wij maatwerk, van klein tot groot. Wij beschikken over kleine en grote stretchtenten, hierdoor zijn onze tenten ideaal voor alle soorten gelegenheden.

Tentboek certificaat TenD tentenverhuur TUV certificaat TenD tentenverhuur Brandwerend certificaat van TenD tentenverhuur

De stretchtent huren? Doe dat nu snel bij TenD tentenverhuur

Stretchtent huren? Kijk naar deze podiumoverkapping

Afmeting stretchtent

 • Breedte stretchtent

  10 meter

 • Lengte

  15 meter

 • Koppelbaar

  Met alle andere stretchtenten

 • Kleuren van onze stretchtenten

  Zand, andere kleuren opvraagbaar.


Neem contact op

Liever een maat kleiner? Ga naar de stretchtent van 10x10 meter of ga voor een maat groter naar de stretchtent van 10x20 meter.

Een hele andere maat? Kijk hier naar alle stretchtenten


"om ons terras te overkappen hebben wij de stretchtent gehuurd voor de gehele zomer periode. Goede service en prijzen, 5 sterren!" R. Nieboer, Rotterdam
Tend Tentenverhuur is actief in:
 • Landelijk
 • Zuid-Holland
 • Noord-Holland
 • Utrecht
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected] Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

Tend tent verhuur is actief door het volledige land: