Aluhal huren


De alutent huren bij TenD tentenverhuur in Den Haag

Aluhal huren bij Tend

Op zoek naar een organisatie waarbij jij gemakkelijk en snel een aluhal kunt huren? Dan ben je bij TenD Tentverhuur aan het juiste adres! De aluhal is waarschijnlijk de meest gebruikte soort tentconstructie wereldwijd. Aluhallen zijn prachtige tenten met een aluminium frame. De mogelijkheden en toepassingen voor dit type tentconstructie zijn eindeloos.

Wij leveren maatwerk, van klein tot groot. Bij TenD Tentverhuur kan je een aluhal huren van hoge kwaliteit, en dit allemaal tegen een scherpe prijs! Bij ons kun je verschillende kleuren aluhallen huren. Daarnaast plaatsen wij onze aluhallen op de meest bijzondere plekken. Hierom maken bedrijven en particulieren al jaren succesvol gebruik van onze aluhal verhuur! Kortom, een aluhal huren, doet u bij TenD Tentverhuur.

Aluhal verhuur

Voor aluhal verhuur zijn wij de juiste partij. De aluminium hal, beter bekend als de aluhal of tenthal, heeft een aluminium constructie. Deze hal is sterk, maar toch flexibel. Kortom de ideale tent om te huren voor bedrijfsfeesten, maar ook als werktent of EHBO-tent op uw evenement.

De aluhal is in meerdere formaten leverbaar en oneindig verlengbaar. Daarnaast is er de mogelijkheid tot gebruik van deuren en ramen of open zijkanten. Op deze manier bieden wij een aluhal voor elke mogelijke gelegenheid en komen we samen tot de ideale grootte tegen een scherpe prijs. Bovendien is een aluhal goed en simpel te koppelen aan andere tenten, zodat elk evenement zijn unieke uitstraling krijgt!

Een aluhal geeft onderdak aan tientallen tot duizenden mensen. Kijk samen met het team van TenD tent verhuur wat het beste formaat aluhal voor jouw evenement is!

Aluhal huren & veiligheid

Veiligheid en kwaliteit vinden wij van TenD tent verhuur heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze aluhallen voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van de aluhallen zijn brandwerend en hebben een M2- zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden treffen wij de juiste maatregelen, zoals het extra verstevigen van de tent doormiddel van haringen.

Tentboek certificaat TenD tentenverhuur TUV certificaat TenD tentenverhuur Brandwerend certificaat van TenD tentenverhuur

De alutent huren bij TenD tentenverhuur in Den Haag

 • aluhal huren in diverse breedtes:

  5, 8, 10, 15, 20, 25 meter

 • Lengte per Aluhal

  Verlengbaar met segmenten van 2,5 en 5 meter

 • Kleuren van onze Aluhallen

  Wit, Zwart, Transparant

 • Onze aluhallen zijn geschikt voor iedere situatie:

  De aluhal tenten zijn geschikt voor grote evenementen, bedrijfsfeesten, grote tuinfeesten. Maar ook als werktent of of opslagtent en nog veel meer...!


Neem contact op

"Afgelopen september een onvergetelijk tuinfeest gegeven voor mijn 50ste verjaardag. Helaas bracht september niet erg lekker weer met zich mee. Daarom een tent gehuurd bij TEND. Een prachtige aluhal tent met doorzichtige zeilen. Weer of geen weer het zag er fantastisch uit dankzij de heren van TEND. Hartelijk dank!
J. Groendijk, Amsterdam"
Tend Tentenverhuur is actief in:
 • Landelijk
 • Zuid-Holland
 • Noord-Holland
 • Utrecht
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via info@tendverhuur.nl. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

Tend tent verhuur is actief door het volledige land: