De eventroof huren


De perfecte aluhal voor jullie droom feest

De alutent huren bij TenD tentenverhuur in Den Haag

DE EVENTROOF HUREN BIJ TEND TENTENVERHUUR

De Eventroof huren? Deze overkapping, nieuw in ons assortiment, is DE eye-catcher voor jouw evenement. Organiseer je een festival of evenement en wil je een grote oppervlakte overkappen? Twijfel niet te lang! Dit is de perfecte tent.

DE EVENTROOF HUREN PERFECT VOOR JOU EVENEMENT

Wil je een grote oppervlakte overkappen? De eventroof is daar de perfecte tent voor! De eventroof verhuren wij vanaf 75m2 tot honderden meters. Zo kan deze tent overkapping bieden voor enkele duizenden gasten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij maken graag een offerte voor je! Vraag deze hier aan!

WAAROM DE EVENTROOF HUREN?

De eventroof huren, kent tal van voordelen. Wij vertellen je graag waarom deze overkapping op jouw evenement moet staan!

Zijhoogte

Een van de grote voordelen van een eventroof huren is haar zijhoogte. De zijhoogte begint vanaf 3 meter en kan zelfs gemonteerd worden op 5 meter zijhoogte! Op deze manier heeft de eventroof een ruime uitstraling terwijl jullie gasten overkapt kunnen genieten van het evenement!

Licht en geluid

Dankzij de trussconstructie van de eventroof zijn de mogelijkheden eindeloos. Op de trussen

Meerdere afmetingen

De eventroof kun je huren in 3 verschillende standaardafmetingen, namelijk: 10x7,5 meter, 10x10 meter en 10x15 meter. Ben je opzoek naar een grotere eventroof? Onze eventroofs kunnen wij gemakkelijk aan elkaar koppelen om zo elke oppervlakte te overkappen

Snel te monteren

Heb je een strakke planning voor je evenement? Geen probleem! Wanneer je bij ons de eventroof huurt, kan deze binnen enkele uren staan!

WAAR KAN DE EVENROOF VOOR WORDEN INGEZET?

De eventroof kan op jouw festival evenement voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo wordt deze gebruikt om een stage te overkappen. Op deze manier kunnen je gasten droog genieten van de muziek. Dankzij een zijhoogte van 5 meter krijgen je gasten het gevoel dat ze toch buiten staan!

Naast een stage overkapping kan de eventroof ook gebruikt worden om een chill of lounge area te overkappen en kan natuurlijk ook gewoon als podiumtent!

DE HUURPRIJS VAN DE EVENTROOF

De huurprijs van de eventroof is afhankelijk van verschillende factoren. Zo kan de locatie en de toegankelijkheid van de locatie van invloed zijn op de huurprijs. Wil je een eventroof huren? Vraag dan nu een offerte aan. Deze maken we graag op maat voor jou!

Tentboek certificaat TenD tentenverhuur TUV certificaat TenD tentenverhuur Brandwerend certificaat van TenD tentenverhuur

Afmetingen Eventroof

 • zijhoogte eventroof

  3 tot 5 meter

 • Nokhoogte eventroof

  5 of 7 meter

 • Eventroof small

  10x7,5 meter

 • Eventroof medium

  10x10 meter

 • Eventroof Large

  10x15

 • Eventroof Extra Large

  Onze eventroofs kunnen wij aanelkaar koppelen.

 • Kleuren van De eventrooff

  Zand, andere kleuren op aanvraag

Neem contact op

"Voor de verbouwing van mijn huis had ik een tent nodig om mijn spullen in te bewaren. Bij TenD heb ik een 8x10 aluhal gehuurd, Bij de volgende verbouwing bel ik jullie weer!"
E. andriessen, Utretcht
Tend Tentenverhuur is actief in:
 • Landelijk
 • Zuid-Holland
 • Noord-Holland
 • Utrecht
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected] Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

Tend tent verhuur is actief door het volledige land: