Podium overkapping


Stretchtent huren? Kijk naar deze podiumoverkapping

De stretchtent als podiumoverkapping bij neighbours festival!

De aluhal met twee pagodetenten als podium overkapping

podiumtent huren bij Tend

Een podiumtent huren met wow factor? TenD tentverhuur heeft verschillende soorten podiumtenten in haar assortiment die je evenement de ultieme uitstraling geven. Deze tent wordt vaak gebruikt op festivals of grote dancefeesten. Maar is ook zeer geschikt voor toespraken of concerten.

aluhal podiumtent huren bij Tend

De aluhal wordt veel gebruikt als podiumtent. Vaak wordt deze tent op een podium gebouwd. Omdat de zijhoogte van de aluhal kan variëren kan deze ook over het podium gebouwd worden. De aluhal kan rondom met transparante zeilen worden geplaatst. Hierdoor staan de artiesten droog terwijl het lijkt of ze buiten staan!

Stretchtent podiumtent huren

De stretchtent geeft uw podium gelijk een geweldige uitstraling. De stretchtent kan rondom op verschillende hoogtes worden gespannen. Hierdoor kan er voor elk podium een stretchtent op maat gemonteerd worden. Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Wij maken graag een offerte op maat!

podiumtent huren & Veiligheid

Waarom een podium huren bij Tend Tentverhuur? Dit leggen wij jou graag uit! Allereerst vinden wij veiligheid en kwaliteit heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze podiumtenten voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van de podiumtent zijn brandwerend en hebben een M2-zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden nemen wij de juiste maatregelen, zoals het extra verstevigen van de podiumtent doormiddel van haringen. Bij Tend Tentverhuur ontvang je altijd hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ook leveren wij maatwerk, van klein tot groot. Kortom, voor werktent verhuur, ben je bij TenD Tentverhuur aan het juiste adres!

TUV certificaat TenD tentenverhuur Tentboek certificaat TenD tentenverhuur Brandwerend certificaat van TenD tentenverhuur

Stretchtent huren? Kijk naar deze podiumoverkapping

De stretchtent als podiumoverkapping bij neighbours festival!

De aluhal met twee pagodetenten als podium overkapping


 • aluhal huren in diverse breedtes:

  5, 8, 10, 15

 • Lengte per Aluhal

  Verlengbaar per 5m

 • Kleuren van onze Aluhallen

  Wit, Zwart, Transparant

 • Onze aluhallen zijn geschikt voor iedere situatie:

  De aluhal tenten zijn geschikt voor grote evenementen, bedrijfsfeesten, grote tuinfeesten, werktent of EHBO en nog veel meer...!

 • Afmetingen stretchtenten

  Klik hier voor alle afmetingen

Neem contact op

"Voor ons festival in Scheveningen hebben wij onder andere een stretchtent als podiumoverkapping gehuurd. We hebben fijn contact met de jongens van TenD gehad!"
Tend Tentenverhuur is actief in:
 • Landelijk
 • Zuid-Holland
 • Noord-Holland
 • Utrecht
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected] Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

Tend tent verhuur is actief door het volledige land: