Transparante Aluhallen Huren


De transparante aluhal op maat

De aluminium hal, beter bekend als de aluhal, heeft een aluminium constructie. A Deze hal is sterk, maar toch flexibel. Kortom de ideale tent om te huren voor bedrijfsfeesten, maar ook als werktent of EHBO-tent op uw evenement. De aluhal is in meerdere formaten leverbaar en oneindig verlengbaar. Zoals de naam al zegt, heeft de transparante aluhal transparante dak- en of zijzijlen. Dit betekent dat overdag de Nederlandse luchten en ’s avonds de sterren goed te zien zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid tot gebruik van deuren en ramen of open zijkanten. Op deze manier bieden wij een aluhal voor elke mogelijke gelegenheid en komen we samen tot de ideale grootte tegen een scherpe prijs. Bovendien is aluhal goed en simpel te koppelen aan andere tenten, zodat elk evenement zijn unieke uitstraling krijgt!

Over onze transparante aluhal

Veiligheid en kwaliteit vinden we heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze transparante aluhallen voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van de transparante aluhal zijn brandwerend en hebben een M2-zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden nemen we de juiste maatregelen, zoals het extra verstevigen van de haringen.

 • Breedte per aluminium hal:

  6, 8, 10, 12.5, 15, 20, 25

 • Lengte per aluminium hal:

  Verlengbaar per 5m

 • Kleuren van onze Aluminium hallen

  Transparant

 • Perfect geschikt voor elke situatie

  Bedrijfsfeesten, Werktent of EHBO en nog veel meer…


Neem contact op
“Ik had een dag van tevoren een Aluhal nodig. Na het zoeken bij verschillende tenten bedrijven kwam ik bij TEND uit. TOP ervaring!! Wij gaan vaker samen werken.”
Tend Tentenverhuur is actief in:
 • Landelijk
 • Zuid-holland
 • Noord-holland
 • Utrecht

Onze aanpak


Bel of mail ons op 06 28 13 48 60 of via info@tendverhuur.nl. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

Tend tent verhuur is actief door het volledige land: