Transparante Aluhallen Huren


No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

De transparante aluhal op maat

De transparante alu tent huren? Deze tenthal, beter bekend als de aluhal, heeft een aluminium constructie. Deze hal is sterk, maar toch flexibel. Kortom de ideale tent om te huren voor bedrijfsfeesten, maar ook als werktent of EHBO-tent op uw evenement. De aluhal is in meerdere formaten leverbaar en oneindig verlengbaar. Zoals de naam al zegt, heeft de transparante aluhal transparante dak- en of zijzijlen. Dit betekent dat overdag de Nederlandse luchten en ’s avonds de sterren goed te zien zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid tot gebruik van deuren en ramen of open zijkanten. Op deze manier bieden wij een aluhal voor elke mogelijke gelegenheid en komen we samen tot de ideale grootte tegen een scherpe prijs. Bovendien is aluhal goed en simpel te koppelen aan andere tenten, zodat elk evenement zijn unieke uitstraling krijgt!

Over onze transparante aluhal

Veiligheid en kwaliteit vinden we heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze transparante aluhallen voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van de transparante aluhal zijn brandwerend en hebben een M2-zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden nemen we de juiste maatregelen, zoals het extra verstevigen de overkapping. Dit doen wij onder andere door extra ballast aan de tent te monteren.

TUV certificaat TenD tentenverhuur Tentboek certificaat TenD tentenverhuur Brandwerend certificaat van TenD tentenverhuur
 • Breedte per transparante alu hal:

  5, 8, 10, 15, 20, 25 meter

 • Lengte transparante aluhal:

  Verlengbaar met segmenten van 2,5 en 5 meter

 • Kleuren van onze transparante aluhallen

  Transparant

 • Perfect geschikt voor elke situatie

  Bedrijfsfeesten, Feesttent of Bruiloft tent en nog veel meer...

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

Neem contact op
"Ik had een dag van tevoren een Aluhal nodig. Na het zoeken bij verschillende tenten bedrijven kwam ik bij TEND uit. TOP ervaring!! Wij gaan vaker samen werken.
J. Moonen, Hoek van Holland"
Tend Tentenverhuur is actief in:
 • Landelijk
 • Zuid-holland
 • Noord-holland
 • Utrecht
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op 06 28 13 48 60 of via [email protected] Wij reageren snel, binnen 24 uur

Wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

Tend tent verhuur is actief door het volledige land: