Vloeren Huren


Soorten vloeren


Vlondervloer

De vlondervloeren van TenD tent verhuur zijn de meest toegankelijke en geschikte vloeren voor elke tent. Zo wordt deze vloer vlaak geplaatst in de stretchtent, aluhal en pagodetent. Vlondervloeren nemen de vorm van de grond aan en vangen de oneffenheden van de ondergrond op. Daarom zijn vlondervloeren ideaal voor evenementen die op gras of zand plaatsvinden.

Systeemvloer

De systeemvloeren van TenD tent verhuur geven een luxe uitstraling aan elk evenement. De systeemvloeren, gemaakt van betonplex. liggen in een aluminiumprofiel en zijn waterpas af te stellen. Door het waterpas af te stellen kan er grote hoogte verschil overbrugt worden. Deze vloer is gemaakt voor de aluhal en pagodetent waar die perfect op aansluit.

Layher-vloer

Om zeer grote hoogteverschillen te overbruggen, wordt er gebruik gemaakt van een zogenoemde layher-vloer. Met een layher-vloer is het mogelijk een tent meerdere meters te verhogen, zo kan een tent bijvoorbeeld op een helling geplaatst worden. Daarnaast is het mogelijk om met behulp van de layher-vloer een VIP tent of podiumtent plaatsen.

Neem contact op
"Fantastisch service! En hele mooie tenten."
E. van Kampen, Utrecht
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Landelijk
  • Zuid-Holland
  • Noord-Holland
  • Utrecht
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected] Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

Tend tent verhuur is actief door het volledige land: