7 voordelen van de alu tent


De voordelen van een alu tent huren.

De aluhal, ook wel alu tent genoemd, is een van de meeste gebruikte tenten in Nederland. Deze tenthal, bekend om haar aluminium frame is door heel Nederland te zien op evenementen maar wordt ook ingezet als werktent, opslagtent of paviljoentent.

Vrij overspanning

De aluminium constructie van de alu tent heeft een vrije overspanning. Dat wil zeggen dat er in het midden van de tent geen grote palen staan. Op deze manier kan binnen in de tent de maximale oppervlakte benut worden.

Storm bestendig

Staat er een flinke wind voorspeld? Maak je geen zorgen! De alu tent kan tegen hoge windsnelheden. Wanneer het flink waait of regent, is het binnen in de tent wind- en waterdicht en kunnen je gasten optimaal genieten van het evenement.

Snel te monteren

Heb je een strakke planning voor je evenement? Dan is de alu tent de perfecte overkapping om te huren! Deze tent is, afhankelijk van de afmeting, vaak binnen een halve dag op te zetten. Zo hoef je geen stress te hebben dat deze tenthal te laat klaar staat.

Veel afmetingen

Omdat de alu tent een modulaire constructie heeft, kunnen er verschillende afmetingen gerealiseerd worden. De alu tent hebben wij in de afmetingen 5, 8, 10, 15 en 20 meter breed. Deze tent is te verlengen met segmenten van 2,5 of 5 meter. Op deze manier kan bijna elke denkbare oppervlakte overkapt worden.

Transparant

Opzoek naar een echte eyecatcher op je evenement? Of wil je op een efficiënte manier je tent verlichten? Dan biedt de transparante alu tent de perfecte oplossing. Deze tent kan deels of volledig transparant geleverd worden.

Verschillende zijhoogtes

Komt er een podium in de tent te staan? Bij TenD tentenverhuur kan je een tent huren met 3 meter doorloop hoogte in plaats van 2,3 meter. Door de tent te verhogen krijg je een ruimere uitstraling. Daarnaast kan er bijvoorbeeld een bus door de tent rijden.

Maatwerk

Moet de tent op een lastige locatie geplaatst worden? Geen probleem! Wij leveren maatwerk van klein tot groot. Zo kunnen de afmetingen naar wens gemaakt worden. Staat er een boom in de weg? Wij kunnen een dak zo bouwen dat deze precies om de boom heen valt.

Wil je een alu tent huren?

Vraag dan direct een offerte aan! Deze maken wij kosteloos op maat. Heb je een vraag? Dan kan je ons ook altijd bellen, wij helpen je graag!

Vraag een offerte aan!

‘Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden zijn! TenD heeft me geholpen de juiste keuze te maken voor ons bijzondere strandfeest’
Tend Tentenverhuur is actief in:
  • Wassenaar
  • Den Haag
  • Scheveningen
  • Zuid Holland
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op (070) 743 29 17 of via [email protected] Wij reageren snel, binnen 24 uur

Door onze ervaring hebben we veel ideeën, wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.


Tend is vooral actief in de volgende steden:

 

Ik wil een offerte aanvragen

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.