Zwarte Tenten Huren


De zwarte aluhal op maat

De zwarte aluminium hal, beter bekend als de zwarte aluhal, heeft een aluminiumconstructie. Deze hal is sterk, maar toch flexibel. Kortom de ideale tent om te huren voor bedrijfsfeesten, maar ook als werktent of EHBO-tent op uw evenement. De zwarte aluhal is in meerdere formaten leverbaar en oneindig verlengbaar. Zoals de naam al zegt, heeft de zwarte aluhal zwarte dak- en of zijzijlen. Daarnaast is er de mogelijkheid tot gebruik van deuren en ramen of open zijkanten. Op deze manier bieden wij een aluhal voor elke mogelijke gelegenheid en komen we samen tot de ideale grootte tegen een scherpe prijs. Bovendien is aluhal goed en simpel te koppelen aan andere tenten, zodat elk evenement zijn unieke uitstraling krijgt!

De zwarte pagodetent

De zwarte pagodetent heeft een hun unieke puntdak, dat voor een chique uitstraling zorgen. De pagodetenten zijn makkelijk te koppelen aan de aluhallen, dit zorgt voor een tal van mogelijkheden. Van stand-alones voor bruiloft recepties tot de gekoppelde pagodetent aan de aluhal, alles kan voor jouw evenement. Ook kan de pagodetent gebruikt worden als entree tent, wat het totaal plaatje helemaal af kan maken. Wij denken graag met je mee voor de beste optie!

Over onze zwarte pagodetenten en aluhallen

Veiligheid en kwaliteit vinden wij heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze zwarte pagodetenten en aluhallen voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van beide tenten zijn brandwerend en hebben een M2-zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden nemen wij de juiste maatregelen, zoals het extra verstevigen van de haringen.

ZWARTE ALUHAL


 • Breedte:

  6, 8, 10, 12.5, 15, 20, 25

 • Lengte:

  Verlengbaar per 5m

 • Kleuren

  Zwart

ZWARTE PAGODE TENTEN


 • Medium

  4 x 4 meter

 • Large:

  5 x 5 meter

 • Kleuren:

  zwart


Neem contact
“De mannen van Tend hebben mij heel goed geholpen met m’n opdracht. Daar waar ik op het begin nog niet wist wat ik moest verwachten en wat de mogelijkheden waren, hebben ze me er volledig doorheen geholpen! Door weer en wind. Erg tevreden met de service!”
Tend Tentenverhuur is actief in:
 • Landelijk
 • Zuid-holland
 • Noord-holland
 • Utrecht

Onze aanpak


Bel of mail ons op 06 28 13 48 60 of via info@tendverhuur.nl. Wij reageren snel, binnen 24 uur

Wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

Tend tent verhuur is actief door het volledige land: