Zwarte Tenten Huren


De zwarte aluhal op maat

Geïnteresseerd in het huren van een zwarte aluhal? Dan ben je TenD tentverhuur op het juiste adres! Wij hebben de zwarte aluhal in verschillende afmetingen. De aluhal, ook wel bekend als tenthal, heeft een aluminium constructie. Het grote voordeel van deze tenthal is haar vrije overspanning. Dit wil zeggen dat er geen palen in het midden van de tent staan. Hierdoor kan de overkapte oppervlakte maximaal benut worden. Zoals de naam al zegt, heeft de zwarte aluhal zwarte dak- en zijzijlen. Daarnaast is er de mogelijkheid tot gebruik van deuren en ramen of open zijkanten. De zwarte aluhal wordt veel gebruikt op festivals als lockertent of als podiumtent.
Benieuwd naar de huurprijs van de zwarte aluhal? Vraag nu een offerte aan op het online offerte formulier. Wij maken graag een offerte op maat voor je!

De zwarte pagodetent

De zwarte pagodetent heeft een hun unieke puntdak, dat voor een chique uitstraling zorgen. De pagodetenten zijn makkelijk te koppelen aan de aluhallen, dit zorgt voor een tal van mogelijkheden. Van stand-alones voor bruiloft recepties tot de gekoppelde pagodetent aan de aluhal, alles kan voor jouw evenement. Ook kan de pagodetent gebruikt worden als entree tent, wat het totaal plaatje helemaal af kan maken. Wij denken graag met je mee voor de beste optie!

Over onze zwarte pagodetenten en aluhallen

Veiligheid en kwaliteit vinden wij heel belangrijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en onze zwarte pagodetenten en aluhallen voldoen aan de Europese norm (EN13782). De tentdoeken van beide tenten zijn brandwerend en hebben een M2-zeildoekcertificaat. Afhankelijk van de weersomstandigheden nemen wij de juiste maatregelen, zoals het extra verstevigen van de haringen.

TUV certificaat TenD tentenverhuurTentboek certificaat TenD tentenverhuurBrandwerend certificaat van TenD tentenverhuur

ZWARTE ALUHAL


 • Breedte:

  6, 8, 10, 12.5, 15, 20, 25

 • Lengte:

  Verlengbaar per 5m

 • Kleuren

  Zwart

ZWARTE PAGODE TENTEN


 • Medium

  4 x 4 meter

 • Large:

  5 x 5 meter

 • Kleuren:

  zwart


Neem contact
"De mannen van Tend hebben mij heel goed geholpen met m’n opdracht. Daar waar ik op het begin nog niet wist wat ik moest verwachten en wat de mogelijkheden waren, hebben ze me er volledig doorheen geholpen! Door weer en wind. Erg tevreden met de service!"
J. Everts, Amsterdam
Tend Tentenverhuur is actief in:
 • Landelijk
 • Zuid-holland
 • Noord-holland
 • Utrecht
aluhal huren voor de meest bijzondere feesten
aluhal verhuur voor evenementen
aluhal huren voor strandfeesten
aluhal verhuur voor jouw evenement of bedrijfsfeest

Onze aanpak


Bel of mail ons op 06 28 13 48 60 of via [email protected] Wij reageren snel, binnen 24 uur

Wij denken graag met je mee! Vervolgens krijg je een offerte op maat.


Ik wil een offerte aanvragen

Als je helemaal achter de oplossing staat, gaan wij snel en flexibel aan de slag om alles volgens je verwachtingen en op tijd te regelen.

Tend tent verhuur is actief door het volledige land: